Levering

Waar?

De VerwenButler levert ontbijtmanden aan huis in een straal van 15Km rond Zedelgem (zie kaart hiernaast). Er kan natuurlijk ook steeds afgehaald worden bij de VerwenButler.

We leveren o.a. in volgende steden en gemeenten: Veldegem, Zedelgem, Loppem, Aartrijke, Sint-Michiels, Sint-Andries, Brugge, Oostkamp, Ruddervoorde, Beernem, Snellegem, Varsenare, Jabbeke, Torhout, Lichtervelde.

Geschenkmanden worden over gans België op het door U gewenste adres geleverd.

Kost?

Levering van manden binnen een straal van 15km. is gratis voor bestellingen van meer dan €50. In het andere geval wordt €8 leveringskost aangerekend.

Verzending van cadeaubons via bpost kost €2.

Het versturen van een geschenkmand kost €8.

Wanneer?

We leveren elke dag van 7u tot 11h (met uitzondering van Kerstdag , Nieuwjaar en verlof).

Het specifieke tijdstip kan je kiezen bij de bestelling, waarbij je dient rekening te houden met een marge van 15 minuten vóór en na het afgesproken tijdstip.

Bereikbaarheid besteller

Het is wenselijk dat de besteller telefonisch bereikbaar is rond het voorziene tijdstip van levering (om mogelijke problemen op te lossen)

Niet thuis?

Indien de bestelling niet kan afgeleverd worden op het voorziene tijdstip omdat er niemand thuis is om de mand in ontvangst te nemen, kan de mand afgehaald worden bij de VerwenButler. Voor een ontbijtmand kan dit na telefonisch contact in de loop van de afgesproken voormiddag ; voor een geschenkmand kan dit tijdens de openingsuren of na afspraak tijdens de eerstvolgende 7 dagen .

Afhaling

Afhaling bij de VerwenButler is steeds mogelijk:

  • tijdens de openingsuren
  • buiten de openingsuren mits voorafgaande afspraak 

Terugbezorgen mand en toebehoren

De ontbijtmand met toebehoren dient binnen de 4 dagen teruggebracht te worden tijdens de openingsuren of na afspraak. Mits een extra kost van €10 kunnen wij ook zelf de mand komen afhalen. Gelieve ons hiervan ten laatste bij levering op de hoogte te brengen (indien niet opgenomen in de bestelling).

Extra informatie

Wenst u een levering in een andere gemeente, of op een ander tijdstip, of hebt u nog andere vragen, contacteer ons via mail of telefoon.

Mis onze promoties niet,
ontvang onze nieuwsbrief.